ABOUT

Luo runsautta mukavasti ja joustavasti - aloita jo tänään!

HEI IHANAINEN!

Olen Miia

Olen rahaopastaja, bestseller-kirjailija, unelmavisionääri ja uuden ajan juristi, ja autan sinua luomaan runsautta, unelmiasi ja unelmaelämääsi!

Olet oikeassa paikassa - olen luonut nämä ohjaukset ja välineet juuri sinua silmällä pitäen. Tiedän sen, sillä olet löytänyt tälle sivulle. Joten tervetuloa ihanainen!

Luomani ohjaukset ja harjoituskirjat auttavat sinua saamaan aikaan suurenmoisia onnistumisia vilkkaankin arjen ohessa ja vähemmän mukavissa olosuhteissa - valmiin helpoin askelin.

Olen rahaopastaja uuden ajan naisille, jotka haluavat vakautta, luoda unelmaelämäänsä - ja muuttaa maailmaa! Tuon uudella ja levollisella tavalla sinulle reitin vakauteen, runsauteen sekä unelmaelämääsi.

Lukuisat mahdollisuudet ovat jo ulottuvillasi. Voit aloittaa jo tänään!


Luomme yhdessä sinulle runsasta elämää niin rahallisesti kuin muillakin tavoin. Aiheet ovat helposti toteutettavissa ja käytännönläheisiä. Mukaan voit tulla millaisissa olosuhteissa tahansa. Aiempi tieto-taito ei ole tarpeen. Voit aina astella omalla tahdilla, omalla tavalla ja omaan arkeesi sovittaen.

Voit luoda vakautta ja runsautta saman tien. Sinä pystyt luomaan toivomaasi juuri nyt. Vuoden kuluttua katsoessasi tähän hetkeen ihmettelet, miten pitkälle oletkaan jo päässyt!

Minusta on ihana kirjoittaa flow'ssa, joogailla, suppailla ja olla piknikillä hangella. Juon pannuittain teetä ja kirjoittamisen ohessa natustelen suklaata...

Minusta olisi upeaa tutustua sinuun. Jos haluat jakaa kanssani, laita minulle viestiä osoitteella miia(a)valmennusolen.fi ja kerro millaisessa vaiheessa sinä olet runsauden luonnin polullasi.

Olen täällä sinua varten.

Pääset lippulaivaohjauksemme Rahapolun odottelulistalle tästä.

Olemme avaamassa Onnellisen Runsauden jäsenalueen ihanille naisille! Näet siellä vaihe vaiheelta miten voit luoda uusia, mukavia rahalähteitäsi tavallisen arjen ohessa. Pääset jäsenalueen VIP-kutsulistalle tästä.

Yksilöohjaukseen voit hakea tästä (paikkoja on vain pari).

Odotan jo innolla saada tutustua sinuun ja auttaa sinua!

Valoisin terveisin,

Miia

Miia Pöllänen

Perustaja & CEO

Saa tällaisia tuloksia


Puolessatoista kuukaudessa sain luotua 13400 euroa seuraavalle neljälle vuodelle - ja kolmessa kuukaudessa 18800 euroa! Aika helposti pystyin löytämään itselleni tärkeitä asioita ja asioita, joita saatoin tehdä. Tämä tuntui aivan uskomattomalta.


Leena Sirppiniemi
toimistotyöntekijä

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Miialla on kyky auttaa raha-asioissa ja saada ne tuntumaan helpolta ja kevyeltä, oli lähtötilanne mikä tahansa. Ensimmäistä kertaa elämässäni minulla on selvä suunnitelma. Lämmin suositus

Essi Siitari
yrittäjä ja joogaohjaaja

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Oli niin innostavaa!
Sain todella paljon ajattelemisen arvoisia ideoita ja lempeää kannustusta niiden toteuttamiseen ja rohkeutta ylipäänsä.
Sinun kanssa on helppo olla oma itsensä.


Hanna

sapattivapaalla

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ILMAINEN LAHJA!

Luo taianomaisesti aikaa

Haluatko aikaa runsaudelle, unelmille, rakkaille ja unelmaelämäsi luonnille - lataa oma ILMAINEN oppaasi tästä.

© Copyright 2024 Valmennus Olen Palveluehdot Tietosuoja

LET'S CONNECT

Suspendisse pulvinar, metus vitae finibus interdum, nunc nibh interdum sem, nec tempus ante ante quis nisi.